KOS- KALYMNOS- NİSYROS TURU 3 GECE Tur Programı

KOS-KALYMNOS-NİSYROS TURU

  

 İZMİR TRANSFERLERİ DAHİL

TÜM GEMİ BİLETLERİ DAHİL

ŞEHİR MERKEZİ OTELLERDE KONAKLAMA FARKI İLE

HIZLI KATAMARAN İLE YOLCULUK FARKI

 

21-24 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

 

Kalkış Yerleri: Sabah Saat 02:45 Mavibahçe AVM Önü, 02:50 Bostanlı İskelesi Önü, 03:00 Karşıyaka ESCAN TUR Acenta Önü, 03:10 Girne Yunuslar Mavi Kule, 03:15 Girne Tatil Budur Önü, 03:20 Girne McDonald’s Karşısı, 03:30 Bornova Ege Üniversite Hastanesi Önü, 03:40 Alsancak Lozan, 03:50 Üçyol Pizza Pizza Önü, 04:00 Susuzdede Durağı, 04:10 Üçkuyular Opet
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat 02:45 Mavibahçe AVM Önü, 02:50 Bostanlı İskelesi Önü, 03:00 Karşıyaka ESCAN TUR Acenta Önü, 03:10 Girne Yunuslar Mavi Kule, 03:15 Girne Tatil Budur Önü, 03:20 Girne McDonald’s Karşısı, 03:30 Bornova Ege Üniversite Hastanesi Önü, 03:40 Alsancak Lozan, 03:50 Üçyol Pizza Pizza Önü, 04:00 Susuzdede Durağı, 04:10 Üçkuyular Opet‘ten misafirlerimizi aldıktan sonra, Söke yolu üzerinden Bodrum’a hareket ediyoruz. Uygun bir tesiste kahvaltı molamız sonrasında Bodrum’a ulaşıyoruz. Bodrum Limanı’ndaki gümrük işlemlerimizin ardından, saat 09:15’te hareket eden deniz otobüsüyle gerçekleştireceğimiz keyifli yolculuğun ardından, 09:45 civarında Kos Adası’na ulaşıyoruz. Yunanistan`ın "Dodecaneso" 12 Ada grubu içinde yer alan son yıllarda Yunan-ada yaşantısının farklı yönlerini kendine özgü karakteriyle ziyaretçilerine cömertçe sunan Rodos`un büyük kız kardeşi Kos Adasında ki turumuz da; Kos Kalesi, Hippokrat’ın altında ders verdiğine inanılan asırlık çınar ağacı, Loziya ve Deftardar Camii‘leri ile Eleftherias Meydanı ve Agora kültür turumuz dahilinde göreceğimiz en önemli yerler. Ada merkezinde local marketlere, plajlara, tavernalara ve cafelere yürüyerek ulaşabileceğiniz internasyonel ziyaretçilerin buluşma noktasında gerçekleştireceğimiz serbest zamanın ardından adanın hareketli sokak ve meşhur meydanlarının yanı başındaki otelimize yerleşiyoruz. Arzu eden misafirlerimiz biraz dinlendikten sonra Kos Adası’nı keşfetmeye devam edebileceği gibi, geleneksel Kos tavernalarının tadını da çıkarabilir. Konaklama Otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından Serbest zaman Arzu eden misafirlerimiz ile Ekstra Kalymnos Pserimos Plati Tekne turuna gidiyoruz. "Dodecanesos" On iki adanın dördüncü büyük adası olan Kalymnos`a ulaşıyoruz, ziyaretçilerini selamlayan zeytin ağaçlarıyla bezenmiş dağları, kekik ve adaçayı kokulu barışçıl atmosferi, kayalık tepelere sahip fiyordların oluşturtuğu turkuaz koyları ve turnçgil bahçeleriyle eşsiz renkleri içiçe barındırarak eşsiz bir tatil deneyimi Kalymnos özellikle son yıllarda, İnternasyonel ziyaretçilerin, amatör veya profesyonel dalgıçların ziyaret etmek için basit bir şnorkel ve/veya profesyonel dalış takımlarıyla sıra beklediği yerlerin başında geliyor belki bunun nedeni geçmişten günümüze en iyi sünger avcılarının adayla birlikte anılıyor olması. Kalymnos‘tan ayrılıyor ve Pserimos`a doğru yola çıkıyoruz. Pserimos, belki de "Dodecanesos" On iki adanın en korunmuş olanı. Kış aylarında ada yaşantısının yok denecek kadar az olması, bu denli korunmuş olmasının somut kanıtı aslında. Yaz aylarında ise yelkenlilerin ve uluslararası ziyaretçilerin popüler adası Pserimos. Pserimos Adası’nı ziyaret edenlerin daha iyi anlayabileceği bir söz var: "Gözlerinizi kapattığınızda veya gün battığında, dalgaların sesisyle sizinle iletişim kurar Pserimos". Öğle yemeğimizi Tekne’de aldıktan sonra, Plati adasına hareket ediyoruz ve eşsiz güzellikteki koyda denizimize giriyoruz. Deniz molamızın sonrasında Kos’a geri dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Sabah Kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Tam gün serbest zaman Kos Adası’nın en güzel plajlarına yakın olan otelimizden denize girebilir, su sporları yapabilirsiniz. Akşam Arzu eden misafirlerimiz ile Tavernaya gidiyoruz. Yunan müziği eşliğinde eğleniyoruz. Konaklama Otelimizde.



4 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının sonrasında odalarımızı boşaltıyoruz ve serbest zaman. Arzu eden Misafirlerimiz ile Ekstra Kos’un Köyleri turuna gidiyoruz. İlk Köyümüz Andimahya Köyü’ne gidiyoruz. Yel değirmenleri ile fotoğraf çekiliyor ve hediyelik eşya alışverişlerimizi yapıyoruz. Alışverişlerimiz sonrasında Kefalos Köyü’ne gidiyoruz. Öğle yemeğimizi deniz kenarındaki tavernalarda alıyoruz. Öğle yemeği sonrasında yürüyüş yapabilir denize girebilirsiniz. Serbest zaman sonrasında Kardamena Köyü`ne gidiyoruz ve Şirince’yi andıran bu köyde alışverişlerimizi yapıyoruz ve Kos Adası’nı tepeden seyrederek Bodrum Turgutreis’e karşı kahvelerimizi yudumluyoruz. Serbest zaman sonrasında Türklerin yoğun yaşadığı Zia Köyü’ne doğru hareket ediyoruz. Adadaki Türk köyü ziyaretimiz sonrasında Ada merkezine geçiyoruz ve Limana varıyoruz. Gümrük işlemlerinin ardından Free shop alışverişimizi yapıyoruz. Bodruma hareket etmek üzere deniz otobüsümüze biniyoruz keyifli yolcuk sonrasında Bodrum’a ulaşıyoruz. Gümrük işlemlerimizin sonrasında bizleri bekleyen otobüsümüz ile dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Yol üzerinde vereceğimiz akşam yemeği molamızın sonrasında Aydın otobanı üzerinden İzmir’e ulaşıyoruz. Bir dahaki ESCANTUR’da görüşmek üzere siz değerli misafirlerimiz ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*İzmir Bodrum- İzmir otobüs ile ulaşım

*Bodrum-Kos-Bodrum arası Katamaran biletleri

*Otelde 3 gece konaklama

*Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (3)

*Kos merkezdeki Şehir turu

*Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti

*Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)

*Liman vergileri



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı

*Tüm öğle ve Akşam yemekleri

*Tüm içecekler

*Müze ve Ören yeri giriş ücretleri

*Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar

*Vize Ücreti 120 Euro (Yeşil Pasaporta Vize yoktur)

*Sağlık Sigortası 70 Yaş üstü farkı (15 Euro)

*Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (15 TL)

*Yunan tavernası 35 Euro

*Kalymnos Pserimos Plati Turu Öğle yemekli (30 Euro)

*Kos’un Köyleri Turları ( 30 Euro)

*Nisyros Turu / 30 Euro)



Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM ÖNÜ (02:45)
  • BOSTANLI İSKELESİ ÖNÜ (02:50)
  • KARŞIYAKA ESCAN TUR ACENTA ÖNÜ (03:00)
  • GİRNE YUNUSLAR MAVİ KULE (03:10)
  • GİRNE MEVLANA CAMİİ OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ (03:15)
  • GİRNE MC DONALD`s KARŞISI (03:20)
  • BORNOVA EGE ÜN. HAST.ÖNÜ (03:30)
  • ÜÇYOL PİZZA PİZZA ÖNÜ (03:50)
  • SUSUZ DEDE DURAĞI (04:00)
  • ÜÇKUYULAR MEYDAN PAMUKKALE YAZIHANELER ÖNÜ (04:10)
Notlar

1-Escan Tur Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

2- Escan Tur Zorlayıcı nedenlerin bulunması halinde; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

4- Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

5- Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

6- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

7- Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

8-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

9- Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

10-Paket tur programı katılımlarında, katılımcı sayısına göre küçük araç tahsis edilebilir.

11-Acenta zorunluluğu kaldığı durumlarda (Yol ve Hava şartları vb. ) daha önceden belirlenen tur programını değiştirebilir. Ziyaret edilen yerlerde taşıma kurumlarının otellerin sorumluluğunda olan durumlarda meydana gelebilecek aksaklıklardan Escan Tur sorumlu tutulamaz.

12-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimini Lütfen beraberinizde bulundurunuz.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-kalymnos-pserimos-turu.html
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 25.04.2024 20:57 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.