BÜYÜK İSPANYA Tur Programı

BÜYÜK İSPANYA

MADRİD(2) - SEVİLLA(1) - VALENCIA(1) - GRANADA(1) - BARCELONA(2)

     TOLEDO -EL HAMRA SARAYI -CORDOBA CAMİİ GERONA&FİGUERAS TURLARI DAHİL !!!

1.Tur: 07-14 Mayıs, 2.Tur: 15-22 Temmuz, 3.Tur: 16-23 Ekim

7 GECE 8 GÜN

7 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA...

EXTRA TUR YOK

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes İç hatlar Havalimanı’nda siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz ve Pegasus Havayollarının PC115 sefer sayılı 06:00 uçağı ile İstanbul’a hareket ediyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

İZMİR-İSTANBUL-MADRİD

 Adnan Menderes İç hatlar Havalimanı’nda siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz ve Pegasus Havayollarının PC115 sefer sayılı 06:00 uçağı ile İstanbul’a hareket ediyoruz. 07:10 da İstanbul’a varışımızın ardından Pegasus Havayolları’nın PC537 sefer sayılı 09:55 uçağı ile Madrid’e hareket ediyoruz.13:35 te Madrid’e varışımızın ardından bizleri bekleyen otobüsümüz ile şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, Boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala görülecek yerler arasındadır.Tur sonrasında otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

MADRİD

Sabah kahvaltısının ardından Toledo’ya hareket ediyoruz.15 y.y.’a kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada barış içinde barındığı, UNESCO tarafından açık hava müzesi ve kültür şehri ilan edilen UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Toledo’da, dünyanın en zengin katedrallerinden biri olan ve içerisinde ünlü ressam El Greco’nun orijinal tablolarının da bulunduğu Toledo Katedrali, San Juan de Los Reyes Catolicos Manastırı, San Martin Köprüsü, ile Toledo’nun en eski sinagogu görülecek yerler arasında. Tur sonrası alışveriş için serbest zaman. Serbest zaman bitiminde otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

SEVİLLA

Sabah kahvaltısının ardından Cordoba’ya hareket ediyoruz ve varışımıza istinaden panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Görülecek yerler arasında yapımına 8.yy.’da başlanan ve 10.yy.’da bitirilen Endülüs Emevileri dönemine ait, Batı İslam sanatının en güzel örneklerinden biri olan Dünya’nın üçüncü büyük camisi Cordoba Cami (Mezquita), Musevi Mahallesi ve Plaza Mayor bulunmaktadır. Turumuz sonrasında Sevilla’ya hareket ediyoruz ve kısa bir yolculuk sonrasında Sevilla’ya ulaşıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Flamenko gecesine(50 Euro) katılabilirler.Keyifli dakikalar sonrasında otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



4 Gün:

GRANADA

Sabah kahvaltısının ardından Sevilla şehir turuna başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında, İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Sevilla şehir turumuz sonrasında Granada’ya hareket ediyoruz .Granada gezimizde havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Elhamra Sarayı ziyaret edilecek ve rehber anlatımında Elhamra sarayını geziyoruz.Tarihi Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Belediye Meydanı görülecek ve Endülüs’ün keyfini çıkaracaksınız. Tur sonrası otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



5 Gün:

VALENCIA

Sabah kahvaltısının ardından Valencia ‘ya hareket ediyoruz. Valencia şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. y.y. da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



6 Gün:

BARCELONA

Sabah kahvaltısının ardından Barcelona’ya hareket ediyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrasında Barcelona ‘ya ulaşıyoruz ve şehir turumuza başlıyoruz. Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana Olimpic port göreceğimiz yerler arasında. Turumuz sonrasında otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



7 Gün:

BARCELONA

Sabah kahvaltısının ardından Gerona & Figueras turuna katılıyoruz.Gerona & Figueras turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz İspanya mutfağına özel yemekleri tatmak ve Dünya müziklerini dinlemek için ekstra olarak Barcelona gecesine(55 Euro) katılabilirler. Keyifli dakikalar sonrasında otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



8 Gün:

BARCELONA-İSTANBUL-İZMİR

 Sabah kahvaltısının ardından Barcelona Merkez’de alışveriş için serbest zaman ve rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak Barcelona Havalimanı’na hareket ediyoruz Check in ve Gümrük işlemlerimiz sonrasında Pegasus Havayollarının PC468 sefer sayılı 17:30 uçağı ile İstanbul’a hareket ediyoruz ve 22:00 de İstanbul’a ulaşıyoruz.İstanbul’dan Pegasus Havayollarının PC 4116 Sefer sayılı 23:50 uçağı ile İzmir’e hareket ediyoruz ve saat 01:05 te İzmir’e ulaşıyoruz.Bir sonraki ESCANTUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

OTELLER:

MADRİD : 4* WEARE HOTEL CHAMARTIN vb.

SEVİLLA :  4* HOTEL TRH ALCORA vb.

VALENCIA : 4* HOTEL MAS CAMARENA vb.

GRANADA : 4* SARAY HOTEL vb.

BARCELONA : 4* HOTEL CITY PARK SANT JUST vb.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

* Pegasus Havayolları ile İzmir-İstanbul–Madrid/Barcelona– İstanbul İzmir uçak bileti

* 7 Gece Otelde konaklama

* Otelde alınan Sabah Kahvaltıları (7)

* Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti

* Havalimanı ve Şehir vergileri

* Zorunlu Seyahat Sigortası

* Programda Belirtilen Turlar

* Elhamra Sarayı Cordoba Camii ve Dali Müzesi Giriş ücretleri



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

* Öğle ve Akşam yemekleri

* Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar

* Her türlü kişisel harcamalar

* Vize Ücreti 120 Euro(YeşilPasaporta Vize yoktur)

* Zorunlu sağlık sigortası 70 yaş üzeri (15 EURO)

* Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (15 TL)

* Müze ve Ören yeri giriş ücretleri

* Flamenko gecesi 50 Euro

* Barcelona gecesi 55 Euro



Kalkış Yerleri
    Notlar

    1- Escan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

    2- Uçuş saatlerimizi büromuzdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Escan Tur sorumlu tutulamaz. Escan Tur, Zorlayıcı nedenlerin bulunması halinde; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

    3- Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri havaalanlarında sesli anons edilmekte ve alanda ki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler kişiler tarafından takip edilmelidir.

    4- Tura katılım için Escan Tur tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Escan Tur sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.

    5- Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı uçuşun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

    6- Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

    7- Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    8- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

    9- Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

    10-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

    11- Sınır kapılarında, havaalanlarında ve gemi seferlerinde belirli dönemlerde oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

    12-Paket tur programı katılımlarında, katılımcı sayısına göre küçük araç tahsis edilebilir.

    13-Acenta zorunluluğu kaldığı durumlarda (Yol ve Hava şartları vb.) daha önceden belirlenen tur programını değiştirebilir. Ziyaret edilen yerlerde taşıma kurumlarının otellerin sorumluluğunda olan durumlarda meydana gelebilecek aksaklıklardan Escan Tur sorumlu tutulamaz.

    14-Seyahat edeceğiniz ülkelerdeki para birimini Lütfen beraberinizde Bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.

    15-Otel Check in Saati 14:00 Otelden Check Out saati 12:00’dir.


    İptal Şartları
    https://escantur.com/izmir-cikisli-buyuk-ispanya-turu.html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 25.04.2024 12:12 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.