AKYAKA OTTOMAN PALACE Tur Programı

AKYAKA TURU

Belen Kahvesi-Akyaka- Marmaris-Selimiye

Huzur, dinginlik ve doğa ile baş başa

OTTOMAN PALACE KONAKLAMA FARKI

5.Tur:12-13 Ekim

1 Gece 2 Gün

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:00’de Mavişehir Mavibahçe Önü, 07.05 Bostanlı İskele, 07:10 Karşıyaka Acenta Önü, 07:15’de Girne Yunuslar, 07:20 Mevlana Taksi Durağı, 07:25 Girne MC Donalds karşısı, 07:45 Bornova E.Ü.H Önü 08.05 Üçyol Pizza Pizza, 08:15 Susuz Dede, 08:30’da Üçkuyular Pamukkale yazıhane önünden
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:20’de Mavişehir Mavibahçe Önü, 06.30 Bostanlı İskele, 06:35 Karşıyaka Acenta Önü, 06:40’de Girne Yunuslar, 06:45 Mevlana Taksi Durağı, 06:50 Girne MC Donalds karşısı, 07:05 Bornova E.Ü.H Önü  07:20 Üçyol Pizza Pizza, 07:25 Susuz Dede, 07:35’da  Üçkuyular Pamukkale yazıhane önünden siz değerli  misafirlerimizi alıp uygun bir tesisteki kahvaltı molamız sonrası Çine Baraj gölünü seyrederek Muğla-Yatağan yoluyla, çam ve zeytin ağaçları arasında keyifli bir yolculukla  Gevenes Köyü (Çaybükü) içinden geçip Belen Kahvesine ulaşıyoruz. Ormancı türküsü eşliğinde (çıktım Belen kahvesine baktım ovaya....) yemyeşil ovayı seyrederek kahvelerimizi  içmenin  tadı  ayrı bir keyif olacak, buradaki müze evini ziyaret edip rehberimizden öyküsünü dinliyoruz bu güzel  ortamdan ayrılıp, Sakar geçidinden inerken Gökova Körfezi’nin muhteşem manzarasını seyrederek, Sakar Dağı eteklerine yaslanmış 2011 yılında cittaslow (sakin şehir) seçilmiş, mavi bayraklı denizi, Azmak deresi, Nail Çakırhan tipi konaklarıyla ünlü   Akyakaya varıyoruz. Arzu eden konuklarımızla sualtı flora ve faunası bakımından Türkiye’nin en zengin çayı olan Azmak Çay’ındaki Tekne turumuzu yapıyoruz suyun berraklığıyla ,sualtındaki eşsiz güzellikteki zenginlikleri gördüğümüz, belleklerimizde iz bırakan tekne turumuz sonrası öğle yemeğimizi alıp serbest zamanımızın ardından, Azmak çayı kenarında doğa ile iç içe olan otelimiz Ottoman Palace’ye yerleşiyoruz. Arzu eden konuklarımız narenciye ağaçları, begoviller, japon gülleri arasında doğa yürüyüşü yapabilirler. Akşam yemeğimizi  Azmak  çayı  kenarı  balık   restoranında  alıyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabahleyin  Ottoman  Palace otelimizde; huzur, dinginlik….. kuş  sesleri, çiçek kokularıyla iç içe doğa ile baş başa açık büfe kahvaltımızı keyifle yapıyoruz, istemeyerek bu güzel ortamdan ayrılıp başka güzelliklere  Orhaniye, Kızkumu ,Turgut Köyünün güzelliklerini seyrederek yeşil ve Ege mavisinin farklı tonlarını deneyimleyen bakir cennet kıyılarından Hisarönü körfezinin incilerinden Selimiye Köyüne ulaşıyoruz,Hydas antik kenti yakınında kurulmuş, eski ismi Losta olan daha sonra Kızılköy ismi ile bilinen Selimiye sahilinde dolaşıyor( buranın özel keçi peynirli Losta tatlısını deneyebiliriz) sakinlik, huzur…. böylesini yaşamamışım diyerek istemeyerek buradan ayrılıp tarihte Phykos ismiyle bilinen tarihçi Heredotun ‘’dünyanın en güzel gökyüzüne sahip ülkesi dediği ‘’Marmarise hareket ediyoruz. Arzu eden konuklarımızla Marmaris Kalesi, müzesi, Hafsa Sultan Kervansarayını görüp, geziyoruz sahilde dolaşıyoruz serbest saatimizde dileyen konuklarımız Marmaris’in otantik kapalı çarşılarında dolaşabilir, alışverişlerini yapabilirler. Güzel ve keyifli geçen iki günün sonunda dönüş yolumuzda, gerekli molaları vererek, İzmir’e varıyoruz. Bir dahaki Escantur organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli konuklarımız ile vedalaşıyoruz.

TUR VE OTELE DAİR BİLGİLER:

Kerme Ottoman Palace

Muğla Akyaka'da hizmet veren Kerme Ottoman Palace misafirlerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Tesiste; Oyun Salonu, Döviz Bozdurma, Açık Otopark, Açık Restoran, Kapalı Restoran, Kablosuz İnternet, İnternet Cafe, Açık Havuz, Dart, Açık Çocuk Havuzu gibi çeşitli hizmetler bulunmaktadır.

 

39 Odalı butik otelde, balayı odaları, çift kişilik standart oda ve deluxe odalar olmak üzere çeşitli oda tipleri mevcuttur. Odaların tümünde Klima, fan, mini bar, TV, Isıtıcı, banyo, tuvalet, saç kurutma makinası ve balkon bulunmaktadır. Otelde 17 standart oda mevcuttur. Odalar, Otantik objeler ve Osmanlı dekorları ile dekore edilmiştir. Standart odalarda klima, fan, minibar, tv, ısıtıcı, suit banyo, WC, saç kurutma makinesi ve balkon bulunmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks otobüs ile ulaşım
  • 4* Hotelde 1 gece konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (1) Akşam Yemeği (1)
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Escan Tur yol ikramları
  • Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Tüm içecekler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Akyaka tekne turu


Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM ÖNÜ (06:20)
  • BOSTANLI İSKELESİ ÖNÜ (06:30)
  • KARŞIYAKA ESCAN TUR ACENTA ÖNÜ (06:35)
  • GİRNE YUNUSLAR MAVİ KULE (06:40)
  • GİRNE MEVLANA CAMİİ OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ (06:45)
  • GİRNE MC DONALD`s KARŞISI (06:50)
  • BORNOVA EGE ÜN. HAST.ÖNÜ (07:05)
  • SUSUZ DEDE DURAĞI (07:20)
  • ÜÇYOL PİZZA PİZZA ÖNÜ (07:20)
  • ÜÇKUYULAR MEYDAN PAMUKKALE YAZIHANELER ÖNÜ (07:35)
Notlar

ÖNEMLİ NOTLAR:

1-Rehberimiz Programını  Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

2- Triple Odalarda Üçüncü  Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 00-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar.

5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz. Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

6-Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

10-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3  Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

Satın aldığınız turu “zorunlu seyahat sigortası poliçesi” ile güven altına alıyoruz. Kapsamı:Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesidir.
Sağlığınızı da gezi süresince DEMİRHAYAT AŞ.

sigorta güvencesi ile ücretsiz olarak sigortalıyoruz. Sigorta Kapsamının detaylarını www.escantur.com.//müşteri hizmetleri adresinden öğrenebilirsiniz.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-akyaka-ottoman-turuhtml
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 19.04.2024 09:27 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.